Over Ons

Oprichting & Doel

Sinds 2020 is Spullenbaas actief met als doel om mensen te helpen die van hun spullen af moeten en deze zo veel mogelijk een tweede leven te geven.

De oprichter van Spullenbaas, Valentijn Vroom, kwam op het idee voor het bedrijf tijdens de afwikkeling van de nalatenschap van zijn vader. Door deze persoonlijke ervaring heeft Valentijn een nieuw inzicht gekregen en besloot hij alles op alles te zetten om de spullen uit de achtergebleven inboedel een nieuwe bestemming te geven.

Na een periode van consultancy werk heeft Valentijn besloten om als ondernemer aan de slag te gaan. De verkoop van de laatste restanten van de erfenis verliep uiterst voorspoedig en zorgde niet alleen voor een opgeruimde opslag, maar ook voor een opgeruimde geest.

Door zijn wijze van ondernemen heeft Valentijn een divers netwerk van veilinghuizen en specialisten opgezet, waardoor hij zonder problemen mensen kan helpen met het afvoeren van hun spullen. Dit heeft geleid tot aanvragen voor de diensten van Spullenbaas vanuit zijn directe omgeving en daarbuiten.

Valentijn2

Baas over spullen

Onze missie is om mensen te helpen om spullen de baas te blijven en een opgeruimd en georganiseerd leven te leiden. We begrijpen dat veel mensen moeite hebben met het organiseren van hun spullen en dat het een stressvolle taak kan zijn. Ons doel is om deze stress weg te nemen door persoonlijke hulp en begeleiding te bieden bij het opruimen en organiseren van spullen.

Wij geloven dat een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd hand in hand gaan en streven ernaar om onze klanten te helpen om beide te bereiken. Onze diensten zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen en hen te helpen hun spullen de baas te blijven, zodat ze zich kunnen richten op de belangrijke dingen in het leven.

our team

Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde en professionele freelancers die ons helpen bij het uitvoeren van onze missie om mensen te helpen spullen de baas te blijven.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en werken samen met een diverse groep freelancers met verschillende achtergronden en vaardigheden om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Ons team van freelancers is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring in de ontruimingsindustrie, en we zijn trots op hun toewijding en harde werk om onze klanten te helpen bij het opruimen en organiseren van hun spullen.

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning, een kantoor of een ander type gebouw, ons team van freelancers staat klaar om onze klanten te ondersteunen bij elke stap van het proces.